Van haters tot fanboys: wat u miste bij Jordan Belfort

925-Clublid en Wolf of Wall Street, Jordan Belfort, was gisteren in de RAI in Amsterdam. Alwaar hij 5000 belangstellenden zijn verkooptechnieken probeerde uit te leggen. Met deze praatjes houdt Belfort een wereldtour en denkt hij dit jaar $100 miljoen $50 miljoen te gaan verdienen. Het verkopen is Belfort dus duidelijk niet verleerd, maar wat kreeg u ervoor terug?

Yes!

Naar eigen zeggen liet Belfort zijn personeel dit elke ochtend doen, dus schrik niet als uw baas deze week opeens dit soort fratsen uithaalt op kanteur.

 


Publiek was verdeeld
Na de ietwat positieve berichtgeving in de media buitelde Twitter al over elkaar heen, want Belfort is toch zo’n oplichter. Maar voor velen is Belfort ook een eindbaas natuurlijk, dus waren de meningen verdeeld. Van klagers:

Tot gematigd:

Tot de ultieme fanboy:

 

Een biertje met mister Jordan Belfort himself. Cheers <3

A photo posted by Bas van der Lans (@delans) on


Wat heeft u gemist?
Om het overzichtelijk te houden vonden wij een creatieveling die het allemaal in één tekening wist samen te vatten.

Tekening van: Auke van Rossum (Art Director, Brand New Telly Industries)
Tekening van: Auke van Rossum (Art Director, Brand New Telly Industries)

Het gaat zo bij de waterkoeler uiteraard alleen over Belfort en zijn enthousiaste presentatie. Zodat u mee kunt praten zetten wij nog de belangrijkste zaken op een rij. Zo gelooft Belfort in de missie van onze eigen MinFin Dijssebloem om een bankierseed in te voeren (Ja, echt), bankiers kunnen namelijk nog wel wat leren over ethiek, dixit Belfort.

Uiteraard bespreekt u ook wie de eenden (de klagers/praters/falers) en de adelaars (de winnaars, mensen die actie ondernemen) zijn op kanteur. Vergeet de kleurenmethodes en persoonlijkheidstesten, vanaf nu werken we met eenden en adelaars.

En door
Geld verdienen is Belfort niet verleerd. Of het dit jaar nou $50 of $100 miljoen wordt, als hij de $1 miljoen gaat afbetalen zoals hij zelf zegt dan blijft er nog meer dan voldoende over. Misschien dat hij dan toch nog die $1 miljoen per week kan gaan halen, zou toch leuk zijn.