Willem Middelkoop 'houdt informatie achter'?!

Toch even schrikken hoor als de econoom die al zijn alu hoedjes informatie deelt op het wereldwijde web ineens besluit om een deel van zijn lezing bij de TU Delft niet online te zetten. En dat we dan niet eens echt weten waarom....

Wat is loos?
Op 10 november jl. hield Middelkoop een praatje/ theatershow* bij het Studium Generale aan de TU Delft. Dat Middelkoop volle zaken trekt weten we al sinds zijn beroemde en beruchte voorspellingen over de val van de dollar en sinds enige tijd de Big Reset, over... ehm,.... nouja de cover is heel mooi!

Middelkoop is dus te gast in Delft. Trekt een volle zaal en houdt ongeveer 2 uur de mensen van de straat met zijn eigen inzichten, interessante YouTube's en veel meer. Of u nu fan of hater bent, een ding kunt u Middelkoop niet verwijten; hij deelt graag al zijn kennis. En zeker bij een show met de titel "Patronen van Bedrog" verwachtten wij juist openheid van zaken. 

Maar NEEN!
Kijk nou het is echt zo, slechts het eerste deel van de show wordt gedeeld op YouTube. Op verzoek van Middelkoop himself. Het staat er echt.

Wij zijn in ieder geval oprecht verbaasd. Want Willem Middelkoop, informatiedeler pur sang, economisch internetheld wil niet alles met ons delen. Hier in ieder geval het eerste deel, wat kwam er toch aan de orde in deel 2? Alvast de hartelijke felicitaties voor de heer Middelkoop, met zijn Streisand-effect (wiki). Hulde!

****UPDATE****

Excuus, er wordt niks achter gehouden. Middelkoop probeert alleen commercieel actief te zijn en dat juichen wij uiteraard enkel toe!

 

_____

* doorhalen wat niet van toepassing is.