Boetes vangen als een baas met de 2015 Corvette Z06 [exorbitante donderdag]

Bent u ook een van de vrijwilligers die ervoor zorgt dat het CJIB jaarlijks zo'n 1 miljard Euro's gedoneerd krijgt? Voelt toch altijd fijn hé, zo'n donatie vanwege 8 kilometers te hard in een van de trajectcontroles? Ach ja, u en wij zijn de beroerdste niet als het op afdrachten aan de staat aankomt, hopelijk doen ze wat leuks met de centen voor het volk. Rechters betalen bijvoorbeeld, die dan hun rechtvaardige oordeel mogen vellen, en ons verkeersboete-systeem verdedigen en... oh wacht.

Opnieuw:

Bent u ook een van de slachtoffers van ons dictatoriale boetesysteem? Uitermate vervelend voor u. Voor hulp en bijstand kunt u terecht bij deze heren van de teevee. Maar heeft u zich er al bij neergelegd, zit er maar een ding op: dat u uw boetes zo stijlvol en chique mogelijk vangt.

Hoe dan?
Och, neem een voorbeeld aan Jay Leno (ja die met dat grote hoofd). Die maakt even een fijn testritje in het prototype van de 2015 Corvette Z06 en wordt aangehouden. Voordat Leno in de (heuswaar niet in scene gezette) fuik rijdt, kunt u bijna 20 minuten genieten van het samenspel tussen Leno en de Corvette.

Of dit Amerikaanse hebbedingetje u kan bekoren hangt van uw eigen smaak af natuurlijk. De technische data liegen er in ieder geval niet om. Deze corvette heeft een whopping 650 paardenkrachten, 7 versnellingen wanneer u met het handje schakelt en 8 wanneer u kiest voor de paddle-shift automatic. Nu ja, dit dus en veel meer, maar dat gaat Leno (met een heel blij groot hoofd) u nu allemaal zelf vertellen en vooral laten zien.

Enjoy the ride!