Changing the guards bij Huddle

Weet u nog? Enkele weken geleden las u bij 925 al over Huddle waar toen $51 miljoen aan investeringen werd binnen gehengeld (wat een buitengewoon riant bedrag bleek te zijn toen wij vergeleken met andere tech-startups). Gisteren maakte Huddle bekend dat zij een nieuwe CEO aanstellen. En het mag wat kosten. 

Verstandig 2.0
Ex CEO en medeoprichter Alastair Mitchell doet vrijwillig een stapje terug om de weg vrij te maken voor repelsteeltje himself: Morten Brøgger, oud CEO van Mach, die de verkoop van daarvan aan Syniverse mogelijk maakte voor een keurige €550 miljoen. Alistair blijft echter wel actief als CMO (Chief Marketing Officer) en opperhoofd.

Momenteel gaat Huddle lekker. Ze menen 80% van de Fortune 500 te dienen en 80% van de overheidsafdelingen van the UK te verblijden met hun service.

Een Brøgger te ver
Als Chief Sales Officer bij Syniverse had Brøgger het niet slecht voor elkaar met een compensatie van bij elkaar bijna $3 miljoen in 2013:

Bron: salary.com

Met $647.879,- in cash en ruim $2 miljoen in equity is hij geen koopje. Zal hij echter een zelfde truukje uithalen als bij Mach, dan zal dit allicht voor lief worden genomen. Huddle gaat hard, we houden ze in de gaten.