BigMac saus op twee-na duurste vloeistof ter wereld

Hoe simpel kan het zijn? Men neme wat ingrediënten, mixe dit in de blender, geve het kleur en smaak, en deponere het op fabriekeuse wijze op een schijf van vlees en ontwikkele hiermee een guilty pleasure voor velen. Vervolgens zet men het op Ebay en men verdiene €15.618,- binnen een etmaal.

Het kan, en daar kwam Mc Donalds achter. De Grote Gele M besloot de maand te beginnen door een flesje (500ml) van de fameuse doch mysterieuse -en nee, we willen niet weten wat erin zit!- BigMac saus op de Australische Ebay te zetten. Binnen 24 uur stond het bod al op AUS$23.100,-.

Gekkie * 41 = …
Tot nu toe zijn er 41 bieders en staat het hoogste bod op ruim €15.000,- voor een flesje van 500ml. Dit is net is minder dan de literprijs van het gif van een Koningscobra (€35.572/L) en net iets meer dan een liter LSD *overigens alledrie ongeveer even gezond*.

McFilantroop
Dat het bij de Gele Boogjes financieel wat minder gaat wisten we al lang, echter gaat McDéé de opbrengsten zelf niet houden, maar doet filantropisch en doneert de opbrengst aan een goed doel. Liev, hm? Er worden totaal 200 flesjes geveild. Mocht u zelf deze guilty pleasure delen: de veiling voor dit flesje is nog acht dagen geopend.