Niet piepen! U bent volledig in balans

Bent u ook zo oververmoeid na uw papa-dag, uw vrijwilligerswerk-in-de-baas-zijn-tijd, uw agendaplanningmeeting met vrouw en kinders elke week weer. Om nog maar niet te spreken van de gesprekken die u ongetwijfeld voert met uw inspiratie coach, uw zelfreflectie-goeroe en uw huishoudmanager? Ja, u heeft het zwaar dat snappen wij, maar u mag niet piepen, u heeft het waanzinnig goed vergeleken met de buitenlanden. Sterker nog, u staat na Denemarken, Spanje en België op de vierde plek qua work-life balance. Nou, gefeliciteerd!

Heeft u weer
De work-life index is een onderdeel van de Better Life Index een initiatief van de The Organisation for Economic Co-operation and Development (OECD) op basis van de indicatoren "vrije tijd" <-- incluis het aantal uren dat u besteedt aan uw 'persoonlijke verzorging' en 'het aantal werkenden dat veel (>50 per week) uren draait"

Vergeleken met Turkije leeft u in dat opzicht in een soort luilekkerland!
klik voor groot
klik voor groot

Ook wat betreft de andere onderwerpen die de Better Life Index meet doet u het helemaal niet zo slecht. Als u zometeen weer geniet van uw zeeën van tijd kunt u er even fijn door grasduinen.

En dan nu weer even hard aan de arbeid heren, zo doet u dat ongeveer: