En weer een Moszkowicz klaar voor de politiek?

Hoppa: voor de tweede keer in korte tijd krijgt David Moszkowicz een straf opgelegd door de tuchtrechter. Met al die Moszkowicz'en die verplicht vakantie moeten opnemen kunnen ze ondertussen bijna hun eigen partij oprichten met enkel juridisch gefrustreerde familieleden. Reuze gezellig moet dat zijn.

Akkefietjes hoor
Het eerste akkefietje waar de grote broer van Bram-ik-heb-politieke-ambities voor veroordeeld is, maakte dat hij permanent van het tableau wordt geschrapt. David nam een zaak over van broer Bram en stond daar zowel de dader als de nabestaanden van het slachtoffer bij. Geen Moszkovicz gaat natuurlijk ten onder zonder een hoger beroep, aldus geschiedde en hangende de zaak kan David zijn vak nog uitoefenen.

Tot gisteren dan, want hij heeft nu weer een schorsing aan de pantalon hangen, dit keer 'slechts' 3 maanden. Beetje vervelend zaakje, in het kader van knoop-in-zakdoek-vergeten. Ondanks dat hij zijn client heeft beloofd dat hij echt *pinky-swear* een hoger beroep zou aantekenen, was David dat vergeten. Heel vervelend, de nietsvermoedende client werd op een avond na een theaterbezoek in de boeien geslagen. 

Een eigen partij
Dat er ook nog een leven is na een ietwat abrupt beëindigde carrière in de advocatuur, laat broertje Bram zien. Nadat hij eerst de pen ter hand heeft genomen voor een roman, lijkt het er nu op dat Bram de politiek in gaat. Keurig half aangekondigd en net niet ontkend afgelopen zondag bij Harry Mens' Business Class (ja dat bestaat nog steeds). 

Ondertussen is zo goed als zeker dat Bram is gevraagd door de heren Van Klaveren en Bontes voor hun nep-PVV partij Voor Nederland. Als David nu ook nog mee komt dan gaan we in ieder geval qua entertainment gouden tijden tegemoet. En inderdaad, wat Omtzigt zegt: de Moszkoviczen in debat met Teeven, of het juridisch kant noch wal raakt weten we niet, maar ach daar hebben we Teeven nog nooit echt van kunnen betichten.