Bram Moszkowicz heeft nieuwe klus [en geen Maserati]

Ronkende mailboxen, een oververhitte WiFi-verbinding en zelfs mensen die heel ouderwetsch belden. Alles om maar aan ons te vertellen dat Bram Moszkowicz gisteren een nieuwe Maserati kocht. Ja mensen, wij hebben zelf ook Facebook. En ja, oiii hoe errug, net failliet en ohhhhhhhhhh.... Net als onze roze vrinden en Mirjams Q-tjes hadden wij ook al een paar scenario's bedacht van 1-aprilgrap tot publiciteitsstunt, maar een iets dieper interview met Mr. Wheels Floris Wyers (adviseur van de heer Moszkowicz) bracht nog net iets andere informatie.

Iemand moet het doen
Waar heeft 925.nl anders een redactie-ginger voor: het betere sms-contact met een heuse automotive-adviseur, non? Net als de collegae gaan wij een en ander uitzoeken. Met iets verder doorvragen vertelt Floris Wyers echter:

Ah verdeurie, die pers ook altijd! Enniehoe, de Maserati is dus NIET, wij herhalen NIET gekocht door de heer M. Een sponsordealtje met een uitbetaling in natura (de Maserati) lijkt ons ook wat sterk gezien de huidige faillisementsstatus van 's lands knuffeljurist, dus blijft een keurige PR-klus met een bruikleenconstructie ons het meest voordelige. Maar wij staan open voor ideeën natuurlijk.

In ieder geval geen Maserati, wel een nieuwe klus, wellicht een nieuw appartement en heel eventueel een lijsttrekkerschap. Hard werken hoor, zo'n faillissement.