Dit E-nummer draagt onbetwist bij aan uw joie de vivre

E-nummers. Ze worden beschimpt en verafschuwd. En dat terwijl ze er al jaren voor zorgen dat uw verse beenham salade en gerookte kipfilet na 5 maanden nog in optima forma zijn. Bovendien is het zeer bedroevend dat alle E-nummer over één kam geschoren worden. Daarom krijgen de de E-nummers vandaag wat positieve aandacht en dan met name E175. Daar kunt u niet genoeg van binnen krijgen: u bent wat u eet en bij uw gouden persoonlijkheid past een vergulde kost. 925 stelde voor u het perfecte dagmenu samen. 

Morgenstond heeft goud in de mok..
....tenminste, als u uw dag start met deze bak troost. Geen Haagse hoeveelheden. Gewoon een volle kop, afgetopt met een flinke dosis gouden snippers. Verkrijgbaar in Abu Dhabi voor slechts US$ 25.


Ontbijten als een keizer
Zo luidt het devies van alle shit load aan gezonde-voedings-advies-websites. Deze bagel past perfect bij dit credo. Voor US$ 1,000 kunt u deze, alleen gedurende het ontbijt, consumeren in het Westin Hotel in New York (wel even 24 uur van tevoren bestellen). 


Voor bij de koffie 
Geen tompouce of moorkop, maar een plakje cake versierd met goud en diamanten van US$ 2,500. Voor de hele cake betaalt u overigens US$ 20,000. Klinkt veel, maar dan heeft u wel een leuk gespreksonderwerp als u weer in zo’n sfeerloze geforceerde kring zit op een geestdodende verjaarspartij. 


Le dejeuner
Wat staat er op de kaart voor de lunch? Deze nep kaviaar (US$ 200 per pot) als amuse-bouche (gemaakt met citroen, witte wijn, suiker en 24-karaats goudblad). 


En na dit vermaak van de mond presenteren wij u in de categorie ’al draagt een aap een gouden ring…’ dit gedrocht. Deze 666 Douche Burger (what's in a name), waar u overigens ook US$ 666 voor betaalt, is opgebouwd uit Kobe-beef, Gruyere, BBQ saus, Himalaya zout (ook zo'n superfood verzinsel), kaviaar, foie gras, kreeft, truffel en of course, wat golden flakes

4-uurtje
Tijd voor sushi, maar dan met zo min mogelijk van dat taaie smakeloze zeewier. De boel (Noorse zalm, foie gras en wilde saffraan) wordt namelijk bij elkaar gehouden door bladgoud en dit is afgewerkt met een diamant. Hierdoor betaalt u US$ 1,800 deze petit pièce de résistance


Spreken is zilver, avondeten is goud
Het klinkt misschien wat erbarmelijk en ordinair, maar voor het avondeten kunt u kiezen tussen lasagna of pizza. Voor de lasagna koersen we eerst naar Las Vegas, waar in het Mirage Hotel dit traditionele Italiaanse gerecht wordt opgediend voor US$ 100. Enige verschil met de gangbare variant is dat deze de indruk wekt dat Koning Midas himself hier in de keuken staat. 


Wilt u liever iets plats? Dan is deze Schotse gouden pizza royale 007 wellicht iets voor u. De kreeft die erop ligt is gemarineerd in cognac en de kaviaar in champagne. Verder krijgt u ook gewoon tomaten saus en prosciutto, lekker vertrouwd en dat voor maar US$ 4,200. 

En tot besluit…
…vliegen we naar New York waar wij voor US$ 25,000 de Frrrozen Haute Chocolate bestellen en natuurlijk een fles Goldstrike om de scherpe randjes eraf te halen.