Zoekplaatje: wat kostte deze Apple Fanboy zijn buitenechtelijke uitstapje? [925 Quizzzzzz]

Het kan u allemaal gebeuren: een iets uitgelopen VrijMiBo, een serieuze beneveling, een blondine/brunette/ginger van rond de 20 en u wordt per ongeluk wakker in het verkeerde bed. Niks aan de hand, zolang u naarstig uw mond houdt en uw sporen keurig wist.

Aangezien uw amourette net als de rest van het vrouwelijk schoon op deze aardkloot waarschijnlijk behept is met de forensische capaciteiten van CSI Miami, New York en de FBI gecombineerd blijft dit echter een hachelijke aangelegenheid. Ergo: vrijwel onmogelijk. Een Japanse Apple Fanboy met diepe portemonnaie kwam hier door schade en schande achter. Du moment dat zijn vriendin vernam dat hij een buitenechtelijk uitstapje gemaakt had, besloot ze hem daar terug te pakken waar het het meeste pijn doet: zijn mannelijkheid, in dit geval al zijn Apple speelgoed. 

Binnen no-time belandde alles in de badkuip met het volgende resultaat.

QUIZZZZZZ
Cijferknuffelaars die we zijn, probeerden we direct uit te rekenen wat dit grapje nu eigenlijk kostte. Wij zijn er ongeveer uit; een aantal iPads, MacBooks (pro?), iPhones en iPods en zien we daar een Wii? 

  • Maar hoeveel zijn het er exact?
  • En wat is de geschatte nieuwwaarde van deze apparatuur en (mocht u zich echt vervelen in de kantoorsilo vanmiddag, c.q. wilt u afleiding van uw pappa-dag) kunt u inschatten hoe oud de apparatuur is en wat de waarde is na afschrijving?
  • Tot slot: valt een dergelijk incident onder het Apple Care plan?

Wat valt er te winnen?
Degene het meest secure, dan wel meest creatieve antwoord geeft wordt uitgenodigd bij onze volgende VrijMiBo, incluis alcoholische versnaperingen naar keuze en een culinaire selectie uit ons onuitputtelijke chips-assortiment van de Turkse supermarkt aan de Reguliers.

Heeren, succes, en hopelijk tot onze volgende VrijMiBo. Cheerio!