Is deze gepimpte Mercedes van Gerrit Zalm?! [925 Quizzzzzz]

Hoera, eindelijk weer een kuchende regenjas die met schimmig videomateriaal loopt te leuren. Het object van affectie is deze keer een Frans Duits-waardige Mercedes, volledig gepimpt incluis discoverlichting en tijgervel. U haalt uw schouders op en denkt: leuk zon tokkie-hobby, what do we care? Nou-hou u care't heel veel als we u vertellen dat deze Mercedes-pimp de nevenactiviteit is van een vooraanstaande Zuidas-er.

Aanschouw dit wonder van degelijke Duitsche autotechniek en let vooral op de kogeldoorboorde sticker op de derriere....

Ohwwwwww, rest enkel nog de vraag:

Van welk Zuidas heerschap is deze gepimpte bolide?
StemBekijk de uitslag

Heeft u zelf een nog beter idee? Gaerne, voor het meest creatieve/lucratieve antwoord dat wij in de reactievelden onder dit artikel lezen is er uiteraard weer een prijs. Deze keer eens niet voor u, maar voor uw moeder of uw zuster.  Wint u, dan mogen zij een avondje geheel verzorgd uit met onze huis-accountant.

925 Prijzencircus
Rest ons enkel nog de prijzen uit te reiken van onze vorige 925 Quizzzzzz: een 925-VrijMiBo, incluis alcoholische versnaperingen naar keuze-mits-het-bier-of-wijn-is en een culinaire selectie uit ons onuitputtelijke chips-assortiment van de Turkse supermarkt aan de Reguliers.

Prijswinnaarrrrrrrrr Joost Hultink
Vanwege ijver en dat we reuze benieuwd zijn naar het American Psycho-esque zinnetje over de brunette-ex die onder water is gehouden.

Prijswinnaarrrrrrrrr Inke Schaap
Vanwege dat wij moesten lachen.

Wij nemen contact met u op (don't call us, we'll call you)