De beste live webcams van de ZuidAs: gluren bij de buren

U bent de Purmerendse WebcamRotonde een beetje zat en wat meer voyeuristisch ingesteld ten opzichte van uw buren/het grote-snelle-geld? Snappen wij best en daarom extraspeciaal voor u: de beste live webcams van de ZuidAs! Gluren was nog nooit zo chique.

Voor de betere Kempen &Co. ervaring raden wij u deze overzichts-cam aan:

U bent meer het klussen-met-kijkers-type? Dan kunt u HIER terecht voor een blik op de bouw van de nieuwe kantoren van Akzo Nobel en Stibbe.

Toch meer geïnteresseerd in wie er met het onrendabelen vervoer komt, of wanneer Rijkman Groenink via de achteringang het ABN AMRO-pand betreedt? Dan kunt u HIER terecht voor live beelden van camera's die u zelf kunt besturen (wij zouden zeggen, niet allemaal tegelijk).

Cheerio, we zwaaien!