Michael van Praag kan nog pinnen want musical Blatter [Euhj]

In deze storm van Grieks drama moeten we natuurlijk niet andere schandalen vergeten, de FIFA bijvoorbeeld. Wat u als ondernemer in de culturele sector ook niet moet vergeten is dat u uw ex-concurrent natuurlijk nog best een lucratieve hak kunt zetten. Michael van Praag deinst er niet voor terug en is een van de trotse producenten van 'Blatter de Musical'.

Van Praag was sowieso beter
Nogmaals, het gaat hier niet om wraak hè, van Van Praag.  Er zitten verder geen hard feelings; hij weet ondertussen sowieso wel dat hij de betere kandidaat was geweest voor het FIFA-voorzitterschap.

Ook Kevin Spacy doet wel eens een Richard III'tje
Ook Kevin Spacy doet wel eens een Richard III'tje
U zou het bijna stom toeval kunnen noemen dat de inktzwarte comedie (met Shakespeariaanse taferelen a la Richard III) wordt geïnitieerd door Van Praag's productiehuis Janke Dekker. Andere aardige bijkomstigheid is dat deze musical misschien eindelijk voetbalfans het theater in kan trekken. Met een dergelijk grote groep afnemers kan Van Praag wellicht een lucratief bedrijf maken van zijn linkse hobby met een eigen vermogen van minus €86.680?

Weet u wie ook een chronische maagzweer had?
Weet u wie ook een chronische maagzweer had?
Hoe en rand?
Wilt u zich tussen al uw souvlaki-zorgen door nog even ontspannen met onvervalst ondernemersnieuws? Kan; in deze podcast doet schrijver en bedenker van de FIFA-Blatter-musical Tom de Ket  alles uit de doeken in nog geen 7 minuten. Doe maar, de rest van deze week zal uw portefeuille u waarschijnlijk sowieso een maagzweer bezorgen.