Donald Trump legt uit hoe u ook $500 miljoen kunt verdienen aan racisme

U doet op een niet onbewaakt ogenblik een *kuch* onhandige uitspraak. Een uitspraak waarmee u een flink deel van de bevolking -waar u bij de weg president van wilt worden- nogal kwetst. Een uitspraak waarbij Quincy en Sylvana niet alleen de racismekaart zouden trekken, maar er direct mee kunnen kwartetten. Dat gaat u nogal wat ellende en geld kosten?

Ja toch?

Straf, boete?

NEEN!

Althans, niet als u Donald Trump heet...

Want als u de presidentskandidaat bent met de langste overcomb ooit, dan zorgt u dat deze uitspraak u juist geld oplevert. Een miljoentje of 500 ofzo...

Howto?
Het fijne van heer Trump is dat hij al zijn zielenroerselen met u en ons deelt op Twitter. In dit geval is dat ook praktisch, want zo kunnen we dus meekijken hoe een racistische uitspraak die u zelf deed u toch nog geld kan opleveren. Let op:

1)

U doet de uitspraak

They're bringing drugs, they're bringing crime, they're bringing rapists, and some are good people...

2)

Er zijn partijen die vanaf dit moment niet meer met u willen werken, want zij behoren tot/leveren diensten aan de bevolkingsgroep die u zo openlijk beledigde.

3)

U negeert volledig het punt van de partijen die geen zaken meer met u willen doen. In dit geval het punt van het Spaanstalige tv-netwerk Univision die weigert om de miss USA verkiezingen (eigendom van Trump) uit te zenden. 

4)

Daar waar u denkt "wellicht is het tijd om sorry te zeggen" moet u on-mid-de-lijk stoppen met denken en als een dolle de beledigde zakenpartij voor de rechter dagen.

 

My just filed lawsuit against Univision. Always fight back when right. #MakeAmericaGreatAgain

A photo posted by Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on

Ka-tsjing, 500 miljoen keiharde Amerikaanse dollars bijna in het bakkie! 

Gaan wij nu even headdesken...