Nou lekker hoor hele vakantie in het water [Kortpittig]

Lief Dagboek, 

Dit jaar zijn we toch maar weer naar Kos gegaan. Hè hè, eindelijk vakantie. Ja je leest wel wat in de kranten over de grieken enzo maar ja we komen al driëntwintig jaar bij hotel achilles en het is ook fijn dat je hier wel kroketjes kan krijgen want van dat Griekse eten gaan Henk en ik aan de dunne. Wel stom dat er allemaal zwarte mensen rondlopen. Heel erg oorlog maar als Henk en ik op het strand willen liggen hoeft dat van mij niet zo met al die vuilniszakkies en die kinderen die maar schreeuwen. Je kan geen patatje meer eten zonder dat ze meteen de handjes ophouden. 

Vanochtend kwam de manager Giannis (wij mogen Jan zeggen maarja wij komen hier al drieëntwintig jaar) naar ons toe met een vervelende mededeling dat de baco op was toen dacht ik nou ja hoe kun je nou op vakantie zonder baco. In me duitse krantje dat ik hier moet lezen omdat ze gestopt zijn met de Telegraaf ja al twintig jaar abonnee lees 'm elke dag moest ik lezen dat de hotels nog maar voor tien dagen aan eten en drinken in huis hebben ofzo ja mijn duits is niet zo goed. Hoe kan dat nou zei ik toen tegen Henk want we hebben voor drie weken geboekt en we gaan altijd voor drie weken dus ja dan kan het toch niet dat het eten al na tien dagen op is zeker niet op vakantie want daar moet je lekker van genieten. Nou, vanavond dan nog maar een rondje extra langs het buffet want voor je het weet is de watermeloen op en daar hebben we wel voor betaald dus dan gaan we 'm eten ook. 

Tot morgen hopen dat het dan beter is want het is een dure vakantie en we hebben er hard voor gespaard.