We worden bedrogen met dit financiële systeem [Willem Middelkoop vs. Erik de Vlieger]

Hey, dat is ook interessant. De buurtjes van TPO hebben een video geplaatst die geproduceerd is door de coöperatie Café Weltschmerz.

Ik ben er achter gekomen dat we binnen ons financiële systeem worden bedrogen
Willem Middelkoop, bij Café Weltschmerz
U weet wel, dat video-interviewdingetje met Erik de Vlieger en co. Dit keer nodigde hij Willem Middelkoop uit om het over zijn theatershow "Patronen van Bedrog" te hebben. Stukje infotainment van de bovenste plank, of u het nou eens bent met Middelkoop of niet. Dit gesprek met twee toch zeer opmerkelijke heeren is zeker een aanrader.

Vooruit, niet iedereen wordt er blij van. Maar ook en vooral als u het niet eens bent met Middelkoop en/of De Vlieger zeer kijkwaardig. Niet dat u uw mening bij zult stellen, maar prima vermaak voor bij de lunch. Welaan!