Rob van de Rhee blijkt keurig heerschap

He, Rob van de Rhee is weer in het nieuws, altijd een graag geziene gast op 925. Mocht u ooit een meesteroplichter nodig hebben die zorgt voor wat roering dan kunnen wij u Van de Rhee van harte aanbevelen. Gisteren stond hij weer voor de rechter en wat blijkt: Van de Rhee blijft een zeer welgemanierd heerschap.

Paulianeus...
De kwestie waarvoor Van de Rhee dit keer terechtstaat is een verdenking van faillisementsfraude. Met zijn bedrijf Uniwall, zou Van de Rhee 1300 badkamers leveren aan Van der Valk. Maar geef toe, wat is nou leuker: douchecabines in elkaar timmeren voor klus-Polen in de Eemshaven, of gewoon lekker big spenden aan de Costa del Sol? Van de Rhee gooide daar even 500K stuk en (u verwacht het niet) Uniwall ging failliet. Niet zijn eigen schuld vond Van de Rhee en zijn slachtofferrol zette hij onmiddelijk om in  'Stichting gedupeerden Van der Valk' (waarbij hij en passant nog even 10% van de vordering van de andere 'gedupeerden' wilde innen).

Twittah...
Op Twitter werd gisteren live verslag gedaan van de zaak. En wat geharrewar over hoe kies of onkies het nou is om Van de Rhee met naam en toenaam te noemen (wij vinden hier wat Smits zegt):

U kunt het hele verslag van de rechtzaak op Twitter lezen bij onder andere @SaskiaBelleman en @YelleTieleman. Ondanks de ondeugdelijke zaken waar de heer Van de Rhee van beticht wordt is een ding zeker, hij blijft altijd beleefd. Zo heurt het natuurlijk, maar of zijn vermeende slachtoffers het ook zo zien...