Bootjes kijken: super jacht zinkt voor Griekenland [auch]

Bootjesliefhebbers opgelet: dit artikel kan schokkende beelden bevatten. Voor diegenen die toch liever mensen hebben dan bootjes: er zijn geen slachtoffers gevallen bij dit incident; een beetje grimlachen mag.

We gaan even terug naar afgelopen vrijdag. Terwijl u stond te (pre-)beurrelen, voltrok zich aan de kust van Mykonos een klein drama ter waarde van 6 á 7 miljoen dollar. Kaartlezen blijft moeilijk en een super jacht liep op de klippen. Of er speelde zich een ander scenario af....

Hoe dan ook, boem bleek ho. En het eens zo smetteloze interieur van het schip...

Eindigde in de Egeïsche zee.

En het had allemaal zo mooi kunnen zijn....

Maar ja....

Overigens, weet u wie ook amper aan dit drama is ontkomen en 3 weken geleden op Mykonos aan het yachten was?

Oef!