Minecraft miljardair legt uit waarom geld zuigt

Wetenschappelijke studies tonen het al jaren aan: veel geld maakt u niet (per definitie) gelukkig. Met een nieuwe generatie meerderbedeelden die toetreedt tot de pecunia-elite komen er ook nieuwe manieren om de symptomen van hun welvaart te delen. Neem Markus Persson, bedenker en voormalig eigenaar van Minecraft. Die wordt bloedje ongelukkig van zijn $1,33 miljard en legt even precies uit hoe ruk het allemaal wel niet is. Oh, en meisjes zijn stom.

GELD = STOM

Voor u nu denkt 'geef die man een cocktail van Xanax en Prozac': dit heerschap heeft geen depressie. Althans, niet als een paar journalisten dat optikken omdat zij dat zogenaamd bedacht hebben. De drama-stukkies kon Persson in ieder geval niet zo waarderen en in een (1) tweet sloeg hij terug naar het riool-journaille.

Whoops!

Ah goddank! Oh wacht...

Voor diegenen onder u die het afgelopen decennium toevallig onder een steen hebben doorgebracht, het gaat hier dus over Hideo Kojima. En voor de rest, dikke vette sterkte ermee menson!

Amen.