Deze 5 dingen zullen u nog wel verrassen deze #Prinsjesdag

Reikhalzend uitkijken naar de cijferregen die u gaat overspoelen op de tweede dinsdag van september zit er al een jaren niet meer in. Die hoedjes zullen u een zorg zijn en... Nou ja, wat ooit DE feestdag was voor de betere cijferknuffelaar blijkt uiteindelijk een dag als alle andere. Om u nog een beetje troost te bieden doken wij in de sociaal mediaas, om te kijken of het volk dan nog voor wat vertier kan zorgen. Zij kunnen dat. En wijzen u op de 5 zaken die u nog wel zullen verrassen vandaag.

1. Het weer
Ja hallo Nederlandje, natuurlijk hebben we geen idee wat voor weer het wordt. Het KNMI ook niet, maar geeft voor de zekerheid alvast een code geel af.

2. Laten we vooral nuchter blijven
What were we thinking

3. De fans
Altijd intrigerend om te bestuderen, de heuse Oranjefans die dociel wuivend langs de route staan.  

4. Hoedt u!
Het zal u persoonlijk waarschijnlijk een saucisse zijn, maar er zal veel, heel veel hoedjespraat aan u voorbij gaan. Geluid uit en een lijvig jaarverslag bij de hand om u in te verdiepen tijdens de aankomstparade. 

5. Bingo!
De buurtjes van RTLZ hadden verder toch niks meer te doen, dus dan maar dolle grappen maken. Waarvoor dank.