Wikipedia-oprichter Jimmy Wales vindt hardwerkende ondernemers stom [en hij heeft een punt]

Internetgod Jimmy Wales (not a billionaire) heeft weer eens het achterste van zijn tong laten zien en niet voor niks. Hij wil hardwerkende (jonge) ondernemers behoeden voor een grote fout. En, nou ja, als oprichter van Wikipedia, Wikimedia en het voormalige Bomis Incorporated heeft hij natuurlijk wel wat zinnigs te zeggen als het op ondernemersadvies aankomt. 

Slaapt u eigenlijk nog wel?
Wales staat bekend als een 24/7 workaholic, maar niks blijkt minder waar. Althans, wanneer hem op Quora de volgende vraag wordt gesteld, blijkt hij er toch een ietwat gezonder leven op na te houden dan verwacht?

bron: Quora
bron: Quora
bron: Quora
bron: Quora

Jimmy heeft een punt
Wij adviseren u toch om naar Wales te luisteren. Niet alleen omdat hij (bijna) altijd gelijk heeft, maar ook omdat het wetenschappelijk is aangetoond. Wat vindt u van deze conclusies:

"Slaaptekort kan leiden tot ernstige gezondheidsklachten. Het tast het geheugen aan en kan woedeaanvallen, frustratie, gewichtstoename, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten en zelfs kanker tot gevolg hebben"

En verder is er dus helemaal niks mis met uitslapen. Hoewel van 1127.nl toch iets minder savvy klinkt dan 925.nl. Maar ach, alles voor uw gezondheid.