Zwoegende ZZP-ers komen in verzet! #Tegendebakker

Het is zwoegen voor de ZZP-er in deze barre tijden. Altijd maar weer die onzekerheid, geen uitkering, geen pensioen, kortom altijd risico. Het lijken verdorie wel èchte ondernemers.... Oh wacht! Gelukkig schiet de Nederlandse Vereniging van Effectenbezitters (VEB) de kwetsbare zelfstandigen zonder personeel te hulp. Speciaal voor de ZZP-er willen zij diensten aanbieden voor pensioenbeleggingen.

Daarnaast kunnen de Zieligerds Zonder Personeel nog wel wat extra hulp gebruiken lazen we op Twitter. Die vermaledijde klanten blijken verschikkelijk. De klant snapt niks, denkt dat alles maar om niet, of voor weinig (lees: naamsbekendheid) kan. Dat pikken de communicatiehertjes en consultanttijgers niet meer; ze gingen vanochtend massaal in verzet op Twitter met de hashtag #Tegendebakker. Want zeg nou eerlijk, bij de bakker probeert u toch ook niet de gebbetjes uit te halen die u uw ZZP-ers flikt?

Als u dat wel zou doen, zou dat er ongeveer zo uit zien:

Wij stellen voor dat u vanaf nu allemaal een krentenbol in uw ava photoshopt om uw steun aan deze arme sloebers te betuigen. En we weten allemaal: met Twitter #hastags en ava-filtertjes wordt de wereld altijd weer een stukje mooier.