Kansloze loterijloser Kamal wordt uitgezogen door waardeloze advocaat

Vroeger, toen moesten mensen nog werken voor hun geld. Nu wil Kamal Maihouane graag vangen, omdat hij in het winnende postcodegebied woont maar niets heeft gekregen. De reden: het inleggeld was niet afgeschreven wegens geen saldo. Oh noes. Daarom heeft Kamal een advocaat in de arm genomen die nog meer geld gaat trekken bij de blutte Limbo. 

Maakt dit ook maar een beetje een schijn van kans? Neen, neen, neen, neen. 

Daarom vragen we ons af wie de advocaat met het ethische besef van een gevulde koek is, die zich opwerpt als raadsman of -vrouw van dit financiële warhoofd. Hij heeft het duidelijk al niet breed maar op deze manier krijgt 'ie er nog wat facturen overheen, terwijl een overwinning totaal uitgesloten is. Daarom gaan we op zoek naar een gezich: wie is deze bloedzuigende bef?