Anouk verdient € 462.211,00 per jaar (minstens) om alweer zes monden te voeden

Er is maar één ding dat Anouk beter kan dan crèmekleurige lovebabies baren en is dat knaken cashen. Moet ook wel, ze zal kapitalen aan luiers et. al kwijt zijn. En we bedoelen dit niet onaardig, integendeel. Al eerder schreven we dat dé oplossing voor alle integratieproblemen voorhanden is. Het heet 'Tinder'. Zet de zoekrange een paar kilometer voorbij uw eigen comfort zone en ontdek een schat aan gekleurd schoon. Zo bestrijden we haat met liefde, wat is er nu mooier dan dat? Anouk geeft met zes kids een wel erg letterlijke invulling aan onze suggestie. Indrukwekkend!

Anouk heeft een bv'tje genaamd KUONA (inderdaad). Daar gebeurt niet veel spannends, vorig jaar zijn de schulden proportioneel flink gestegen met de vorderingen dus dit zal een vestzak-broekzak constructie zijn. 

Op datzelfde adres vinden we echter nog een vennootschap die ook van Anouk is;

En daar zit wel doekoe in. Sterker nog, de post 'overige reserves' nam vorig jaar met € 462.211,00 toe. Bij een kleine bv betekent dit dat dit het bedrag is waarmee de ingehouden winst is toegenomen; mogelijk heeft Anouk zichzelf een dividenduitkering kado gedaan maar dat hoeft ze niet te vermelden. Ergo, Anouk verdient minstens € 462.211,00 per jaar! Zodoende kan ze per maand € 6419,60 per kind uitgeven. 

Waar laat een mens zoveel kroost? Twee jaar geleden kocht ze dit luxe appartement in de buurt van Amsterdam Centraal Station. 

Het heeft € 1.895.000,00 gekost, maar dan is er ook 230 vierkante meter met zes slaapkamers. Inderdaad, geen overbodige luxe. 

Interessant overigens dat Anouk de daad bij het woord voegt.