Kelder mag niet naakt [Backstage beelden]

Het moge duidelijk zijn dat Suitsupply's eindbaas heer Fokke de Jong zijn employees stevig bij 't dasje heeft. Tot in detail gestylede heerschappen bedienen u, in de Suitsupply Stores en online, als keurige dressuurpaardjes met maar één doel: de *kuch* optimale Suitsupply-ervaring al glibberend aan u overbrengen zoals die aan heer De Jong's briljante brein ontsproten is. Maar dat De Jong nu zelfs onze opperbretel Kelder, Jort, in het gareel heeft gekregen is op zijn zachtst gezegd opzienbarend (ons nog nooit gelukt in ieder geval). Het bleek echter absolute noodzaak: Kelder wilde (bijna) naakt.

Kelder keurt
Kelder keurt
Kelder in uw broekje
Vanaf morgen is Kelders nieuwe JORT-collectie weer verkrijgbaar bij Suitsupply. Thema: Gentleman Playboy. Fe-mimimi-nisten (m/v) staan waarschijnlijk al in de startblokken, om ook deze campagne pruilend en stampend verkeerd op te vatten (de borst-sleeënde mini-heren campagne van Suitsupply had dus als thema 'toyboys' een ode aan de vrouw, hence). Wij juichen die ophef toe, want het levert aangenaam veel aandacht (=pecunia) op voor onze zeer gewaardeerde hoofdsponsor. Speciaal voor alle dames en ander manminnend volk is er dit keer een extra smakelijk model ingevlogen om de Kelder-collectie te showen. Meet Sean. Beroep: male model. Bittere noodzaak; een van de grootste eyecatchers van de JORT-zomercollectie is namelijk een BOXERSHORT en wij vermoeden dat daar de grens ligt wat betreft Kelder's modellencarrière. Voor het eerst sinds Kelder 3 jaar geleden de JORT-lijn lanceerde, is hij niet meer de lookbookboy.

Meer, meer, meer ongelijkheid
Een van de gentleman playboy's die Kelder inspireerden bij zijn nieuwe collectie is de onnavolgbare Porfirio Rubirosa. In de jaren '50 van de vorige eeuw zwierde deze diplomaat/coureur/polospeler langs de Rivièra en bedwelmde het vrouwvolk met zijn indrukwekkende, ehm... persoonlijkheid. Niet geheel onverdienstelijk overigens, schijnbaar heeft hij meer dan 5.000 vrouwen het vleselijke hof gemaakt; de letterlijk grootste succesfactor bleek daarbij zijn aanzienlijk lid. Een prachtige asset uiteraard, maar voor Rubirosa en vele andere heren ook in deze tijd, niet altijd eenvoudig als het op het beter gesneden ondergoed aankomt. Kelder zou Jort niet zijn als hij hier niet een gepaste oplossing voor zou vinden: vanaf morgen is bij Suitsupply de exclusieve Rubirosa-boxershort verkrijgbaar in de JORT-shop, waarbij een van de pijpen (excuse me sir, left or right?) vier centimeter langer is voor extra large draagcomfort.

Van mannequin tot lector
Kelder zelf stelt dat zijn figuur te atletisch is voor zijn nieuwste collectie, maar sinds Jan Smit zijn eigen ondergoed showde hebben we wel voldoende BN-vlees gezien, non? Hoe dan ook, in een exclusieve backstage-video licht Kelder zijn standpunt toe. Morgen komt heer Kelder zelf ter website om u te onderwijzen over de brisante gentleman playboys en zijn collectie. Een betere stijl-lector dan hij is er niet, al besparen we u die malle bretels en korte pijpen. Biedt de brave Kelder weer wat moed in deze nakende dagen. Overigens, niet schrikken, Kelder fluisterde ons nog licht blozend toe dat hij binnenkort, net als die internetjongens gaat 'video loggen' op sociale media. Ach ja, in iedere 50-er schuilt nog die 16-jarige jongen, wewetentog Jort.... Gaan we nu kijken naar zijn eerste vlog (<-- zo noemen die internetjongens dat J.)