'Arnoud van Doorn (ex-PVV'er) is samen met emir van Qatar een bootje uitzoeken'

We zetten hem tussen aanhalingstekens, want één bron is geen bron. Maar de verlichte Haagse politicus is er helder over dat hij door zijn nieuwe vrienden uit Qatar wordt onderhouden. En deze Tweet is helder genoeg. 

Van Doorn staat bekend als de PVV'er die zich tot de islam bekeerde. Hij zou naar Qatar zijn verhuisd, waar de familie Al-Thani op de troon zit. Die staat bekend als nogal extreem, zo subsidiëren ze allerlei extremistische rebellen in Syrië. Het zijn wel verstandige fondsmanagers, want de oliedollars worden opgespaard en geïnvesteerd in buitenlandse aandelen. Zo heeft de volgende generatie Qatari er ook nog iets aan, in tegenstelling tot hoe we in Nederland met de aardgasbaten omgaan. Het staatsfonds van Qatar heeft vorig jaar het Amstel Hotel overgekocht. Daarom krijgt u bij elke overnachting alhier een aanslag op een willekeurig Sjiitisch dorp in Syrië kado