Gerrie Eickhof blijkt een hardcore gangster met politie in de zak

Iedereen kent hem als NOS-verslaggever die niet met zijn vingertjes van al het lekkers in de chocoladefabriek kan afblijven. Of guitige topics maakt over zaken als 'bellen op de fiets'. Vandaag maakte een vervelende vlogger kennis met een andere kant van Eickhof. Wie niet doet wat hij zegt, kan een mooie rotschop verwachten, gevolgd door een boete van de politie. Niet alleen beschikt hij over een eigen knokploeg, ook de sterke arm der wet heeft 'respect'. 

Goed, het was natuurlijk een erg vervelend mannetje. Maar zomaar geweld gebruiken, dat is niet Nederlands. MP Rutte zou zeggen: 'zo gaan we in dit land dus niet met elkaar om.' En terecht, een trap anders dan uit zelfverdediging is excessief. Er bestaan andere methoden om met irritante kereltjes om te gaan, zoals een ferme verbale repliek. Gerrie was toch echt een stuk leuker toen hij het bij topics in de chocofabriek hield.