Hedgefundmanager Brett Barna werpt dwergen en slaat tonnen stuk in een weekend: ontslagen bij Moore Capital

Maar wacht even. Dwergwerpen, waar zit hem daar nu precies de lol in? U had het dit weekend al op Zerohedge kunnen lezen. Maar het is maandagochtend (en ook wij kampen met een serieus gebrek aan inspiratie) dus we doen het even zo. Brett Barna is een 31-jarige hedgefundmanager met een mooi cv: bachelors in zowel financiële rekenkunde, Chinese studies en economie. Daarna een paar jaar als analist klussen bij Lazars (dat werk is niet zo cool als het klinkt) en sinds 2009 is hij portfolio manager bij Moore Capital. Tot afgelopen vrijdag in ieder geval, terwijl hij goed presteerde. Hoe weten we dat?

Brett heeft geld als water en besloot te reageren op een advertentie op AirBnB (deze om precies te zijn). Een object van $ 20 miljoen, in The Hamptons met dertien slaapkamers, voor een heel weekend. Dan wordt het tijd voor een 'Wolf of Wallstreet'-feestje, inclusief mooie vrouwen, bubbels, en dwergen om te werpen. 

Bij 925 zijn we ook geen (financiële) maagden meer maar waar de pret van het dwergwerpen vandaan komt, we hebben geen idee. We zullen het onze Amerikaanse counterparts eens vragen en we komen er zelf niet uit. To be continued. Hoe dan ook, de dwergen waren er, op het feestje van Brett, met Champagnekanon en al. 

Volgens Bloomberg is Brett ontslagen, omdat het slecht zou afstralen op de werkgever. Sinds 2008 mag er ook niks meer.  

Jammer van de baan, maar Brett vindt wel wat anders. Hopelijk was het het waard.  

Goed nieuws: na de commotie is de verhuurder flink in prijs gezakt, een nachtje in een 'spectacular Hamptons Mansion' kost nu nog geen $ 5.000 per nacht.

De dames zult u zelf moeten regelen. Lukt wel toch? 

 

❤️