Brad goes Eurotrash: voor deze vrouw en film werd Angelina opzij gezet

Het kon wel eens de duurste scheiding uit de geschiedenis worden, die van Angelina Jolie en Brad Pitt. Maar waar was dat nou helemaal voor nodig?

Kennelijk heeft Jolie de scheidingspapieren als eerste ingevuld, wat erop duidt dat het haar keuze is. Pitt was in het buitenland en kon zijn vingertjes niet uit de Franse snoepdoos houden. Logische kandidaat: Marion Cotillard, de 41-jarige medespeelster met wie er kennelijk iets te enthousiast is geoefend. Wellicht kent u de Française van haar bijdrage in de ongegrijpelijke film 'Inception'.

 

Finish #allied #robertzemeckis

A photo posted by @marioncotillard on

Hier zien we haar oefenen voor 'Allied', maar gebeurt er verder nog iets op haar Instagram? Anders gezegd: was het voor Brad een beetje de moeite waard, een huwelijk opblazen voor een enkele affaire?

 

Chères amies, chers amis, Quelque chose de magique est en train de se produire... Nous sommes si nombreux à donner nos “chaussures en marche” qu’Avaaz a désormais mis en place 15 points de collecte dans tout Paris et sa région pour les dernières 48 heures! Chacun d'entre nous peut participer: il vous suffit de choisir une vieille paire de chaussures, de venir nous les déposer et Avaaz l'ajoutera à des milliers d'autres pour envoyer un incroyable message d'espoir au monde entier. Il ne reste plus que quelques heures! La puissance symbolique de l’installation de chaussures à Paris a touché de nombreuses personnes dans le monde, et des dizaines de milliers nous ont virtuellement rejoints, en se prenant en photo avec leurs chaussures. Plus nous aurons de chaussures et plus notre message sera clair. Déposez vos chaussures dans les prochaines 48h, rejoignez l’évènement Facebook, et montrons au monde entier que notre mouvement ne peut pas être réduit au silence. Avec espoir, Marie, Oli, Andrew, Aloys, Myriam, Camille et toute l'équipe d'Avaaz PS: une fois l’installation terminée, nous ferons don de toutes les chaussures à des organisations humanitaires Link in my bio

A photo posted by @marioncotillard on

Niet echt. Een hoop arty-farty pseudo maatschappelijk-verantwoorde, politiek correcte foto's, meer is er niet te vinden.  

 

:))) #piaf à la #bnf du 14 avril au 23 août 2015 Photo @JeanPierreLavoignat

A photo posted by @marioncotillard on

Cotillard maakt zich vooral druk om bomen. Oerwouden platbranden, dat moeten we niet willen. Wel een erg makkelijk standpunt, geen acteur zal pleiten voor het platbranden van de longen van de aarde 'omdat het kan'.  

 

#E.O.Wilson #veja #biodiversity

A photo posted by @marioncotillard on

Niet echt de moeite waard dus. De term 'Eurotrash' is overigens afkomstig van de mooie site 'Urban Dictionairy' en wordt hier eigenlijk niet heel erg correct gebruikt. De site beschrijft het zo: 

A human sub-phylum characterized by its apparent affluence, worldliness, social affectation and addiction to fashion. Males are characterized by a semi-slovenly appearance (including half-shaven faces), greasy hair, rib-hugging shirts, tight jeans and loafers worn without socks. Women are easily distinguished by anorexia, over-bleached hair, gaudy jewelry, plastic surgery (particularly breast-enlargement) and their attachment to the male species. Both sexes greet each other with “air kisses,” immediately speak of their last trip (often Paris, Rome, Majorca), spend hours at “see-and-be-seen” restaurants and exhibit a world-weariness and pained sense of irony.

 

#timeoff

A photo posted by @marioncotillard on

Het moge duidelijk zijn dat dit Instagram account nogal mager is, zeker als we het vergelijken met die van A Bikini A Day.  

 

#timeoff

A photo posted by @marioncotillard on

En daar laat je dan een vrouw en moeder van kinderen voor zitten. Jammer Brad.