Handig: Vindicat scheurkalender met namen, nummers, favo kunsten én ratings van de dames

'Voor jullie ligt de derde editie van de Oprechte Almanak. Na het bedroevende jaar 2015, met welgeteld twee geile wijven, heeft de redactie besloten om dit jaar wél een Oprechte Almanak te maken. Jaar 2016 siert zich namelijk door haar grote aantal hete herten. Vóór het maken van deze almanak zag de redactie door de shag de rails niet meer. Maar na veel discussies op de redactie hebben wij een uiteindelijke selectie van de 23 mooiste mokkels gemaakt. Voor het gemak zijn zij van gegevens en een bindende rating voorzien. Tot slot: moge de gore wijven met hun *%& over een kanon worden getrokken!'

Vindicat uit Groningen stuurt ons de échte almanak door. Tussen alle bancaire faillissementen en Oekraïense plofkippen door is het een frappante afwisseling. Waarom we het krijgen? Joost mag het weten. Maar Vindicat kennen we als de meest vrouwonvriendelijke studentenvereniging van Nederland, dus het hoeft niemand te verbazen. De club is zo aardig een lijst te sturen met de namen, nummers en fysieke specialiteiten van de dames alsmede een cijfermatige beoordeling door uw toekomstige toekomstige SOA-partner. 

De hele lijst plaatsen, dat gaat in verband met privacy wat ver (want telefoonnummers enzo). Maar goed, u krijgt het idee.