De Transavia-purser en haar bronstige gesprekken; alstublieft!

De titel had zomaar die van een slechte roman kunnen zijn. Het verhaal doet niet onder voor de beeldbuisklassiekers als 'Pan Am' en 'Catch Me If You Can'. Vooral na de laatste film was de luchtvaartbranche 'hot', iedereen wilde stewardess en piloot worden. Wie zou nou niet dat leven vol avontuur en spannendheden willen beleven. De vrouwelijke purser bij Transavia wilde graag de escapades van de tv zelf beleven. Van al haar avontuurtjes in het vliegtuig hield ze een dagboek bij op haar laptop, dit is natuurlijk niet de handigste plaats om dit soort dingen te bewaren. 

De dame in kwestie liet het niet alleen bij de momenten in de hotels op de bestemmingen, ook was ze er niet vies van om aan boord de liefde te bedrijven. Van de crewruimte tot in de cockpit, niks bleef ongebruikt.

Haar man vond haar dagboek op haar laptop en besloot de personeelsleden in te lichten. Hierbij de mails. Schokkend detail: de purser in kwestie is op een piloot gaan zitten, terwijl diens vriendin op dezelfde vlucht zat en later door deze stewardess werd bediend. Dit gebeurde echter op 10 kilometer hoogte op kruissnelheid. Piloten van Transavia houden tijdens de vlucht dus werkoverleg met hun stewardessen. Mocht u met Transavia vliegen en u raakt in een onvermijdelijk dodelijke duikvlucht, dan weet u hoe dat komt.  
It's a pleasure