Hillary of Donald? Ga liever Hoe Heurt Het Eigenlijk kijken, in deze week van het verbale geweld

Spannende week voor de beschaafde wereld. Wellicht kan The Donald woensdagavond even afstemmen op de eerste aflevering in wederom een heerlijke reeks van 'Hoe heurt het eigenlijk?'. Guido Marchena, dirigent van het Leids Studentenorkest en huisvrind van het programma, componeerde een liedje waarin Uw Presentator uiterst karikaturaal wordt weggezet. En terecht. Laat Marchena maar lachuh. We gingen polo spelen in Punta del Este. Er werd geskied in Gstaad en gezeild in Saint Tropez. We ontmoetten prinsen en (gewezen) vorsten, legden diepte-interviews af met stoute hertoginnen en ongeneeslijke dandy's. En dat deden we uiteraard allemaal voor U, de kijker. De eerste aflevering was al helemaal een feest. Al onze vaste personages en nieuwe vrinden verschenen met hun Bentley's, Jaguars en Ferrari's aan de start van de eerste HHHE Rally. Soms, lieve kijkers, vragen argeloze belastingbetalers zich weleens af wat ik zoal doe, qua werk. En dat antwoord ik naar waarheid: nou, eh, dit. En soms een optreden voor een zaaltje. Immers, iemand moet het doen, de beschaving redden. Kijken dus, woensdagavond, na Donald en Hillary en vóór Jeroen.