Sorry, wij zijn drie dagen aan Het Euro Evangelie sleutelen

Omdat u erom vroeg, krijgt u een het vervolg op Het Euro Evangelie. Daarom trekken we ons een paar dagen terug, leden van sommige geslachten kunnen maar één ding tegelijk. En wat is een betere plek voor een retraite, dan de hoofdstad van een zeer grote religie? In het volgende deel kijken we verder naar onze favoriete miljardairs en boeven, de mensen het meest profiteren van de 'solidariteit' die het antwoord was op de eurocrisis. Zijn onze banken nog een beetje te redden, of is het een verloren zaak? En om hoeveel geld gaat het dan en is een ordentelijk vertrek uit de euro wel mogelijk? Wat is de impact van Brexit, waarom was het referendum over Oekraïne nou nodig en wat bedoelt met in de financiële wereld nu met 'Merkel ficken'? Hoeveel crimineel geld stroomt er door Moldavië, had 'geen cent meer naar Griekenland' überhaupt wel beloofd mogen worden en waarom hebben alle belastingontwijkers een kamerplant? Nog een paar nachtjes slapen en u weet het. De prijs van het werk? Kamerleden van partijen die nog steeds enthousiast zijn over de eenheidsmunt die verdeeldheid zaait, krijgen het gratis. Worden ze later wel overhoord.