Trump verkoopt toegangskaarten presidentiële inauguratie voor € 1 miljoen

Heeft u ook zo'n zin om een Amerikaanse president eens ingezworen te zien worden? Die kans krijgt u niet vaak. Donald Trump vindt niet dat zo'n feestje belastinggeld mag kosten, dus verkoopt hij toegangskaarten. Het goedkoopste arrangement kost $ 25.000 en daarvoor krijgt u een 'black-tie affair with special appearances by President-elect Donald J. Trump, Mrs. Melania Trump, Vice President-elect Mike Pence and Mrs. Karen Pence' alsmede een 'exciting musical celebration on the National Mall'. Dat kan van alles betekenen. U mag dus op het feest aanwezig zijn, of u de volgende POTUS ook te spreken krijgt is eigenlijk nog maar de vraag. 

Dan klinkt het '$1,000,000 underwriter package' toch beter. Dan krijgt u dezelfde onderdelen maar met 'Candlelight Dinner in Washington, DC with special appearances by President-elect Donald J. Trump, Mrs. Melania Trump, Vice President-elect Mike Pence, and Mrs. Karen Pence'. Eigenlijk is het dan nog steeds niet duidelijk of u Trump de hand mag schudden maar de kans lijkt toch groter te zijn dan bij het eerder genoemde pauperpakket. Een 'ladies luncheon' biedt de zekerheid dat u de nieuwe First Lady wel mag treffen, dat dan weer wel. 

Gelukkig maar dat Trump de verkiezingen heeft gewonnen, anders had u $ 1 miljoen moeten betalen voor een broodje met Bill Clinton. De hele uitnodiging staat hieronder, met nog wat deals die er tussenin zitten. En ja, dit document is echt: geen geintje dus.