Jaaroverzicht 2016: Scam van Jordin van Zwol [10]

Woningnood in Amsterdam is er al sinds het einde van de Oorlog. Genoeg slimme handelaartjes die daar een slaatje uit weten te slaan, zo werkt kapitalisme dan ook weer. Helaas doet niet iedereen het even netjes. Oude bekende Jordin biedt woningen aan die niet door hem verhuurd mogen worden, of zelfs helemaal niet te huur staan. Met een beetje geluk biedt hij ook uw woning aan op #InAmsterdamTeHuur, zonder uw medeweten. Wie deze bemiddelaar betaalt heeft pech, het artikel daarover was het op negen na best gelezen verhaal van dit jaar. Namens alle gedupeerde woningzoekers; fijne feestdagen Jordin. En oh ja, moet dit nou zo op de man? Helaas wel. Meerdere persoonlijke vrienden zijn in de scam getrapt, dus we kunnen het niet niet doen, dat is het meer.