Jaaroverzicht 2016: Vindicat ontgroent maar doet nog meer [4]

Vindicat. Een ding moet u ze zeker nageven, ze weten daar wel hoe je een feestje moet bouwen. Of ontgroenen. Dat deden ze een beetje hard, waarna we er wat foto's van plaatsten. Later volgde er nog een hendige scheurkalender met namen en kunsten van de mooiste dames van de club. Waarom weten we niet, maar al deze ongein treffen we aan in de digitale én tastbare brievenbus van de redactie (tips@redactie.nl) en daar leven we van. De Senaat (zo noemen ze dat) stuurde een boze brief, of we een en ander niet offline wilden halen. Daarin gebruikte deze het woordje 'dreigen' en dat viel aan deze kant niet heel goed. Een lullovereniging bestieren is ieder zijn goed recht en ook 925 is zeker niet vies van een feestje, dus uiteindelijk liep het met een sissertje af. Bovendien, een beetje tradities willen behouden is hartstikke mooi en het kan eigenlijk allemaal nog veel en veel erger