Jaaroverzicht 2016: Feestje van Vindicat is te duur [1]

Het is maar goed dat we het jaaroverzicht met een wat luchtiger topic kunnen afsluiten. U zit op dit moment helemaal niet te wachten op plofbanken en clusterbommen, maar Vindicat helpt ons uit de brand. De vereniging organiseerde een lustrumfeestje dat een paar tonnetjes te duur uitviel: of alle leden even de knip willen trekken. We plaatsten de oproep maar op onze site en daarna ging deze viral, zoals dat heet. Helemaal prima.

Lieve lezers, gelukkig nieuwjaar toegewenst met veel zakelijke successen en dies wat meer zij. Er staat een hoop te gebeuren, ook bij 925. Zo komt er een nieuw Euro Evangelie aan en wat er dan gebeurt zal u verbazen, of zoiets. Wij gaan aan de bubbels en komen weer bij u terug als het licht weer aan is. En de Vindicat's van de wereld mogen we niet verliezen, dat zou gewoon zonde zijn. Dat vindt u ook, dat weten we.