Verkiezingsdebat met kamerleden: in welk tempo gaat die hele muntunie eigenlijk instorten?

Toch sportief. Als de vereniging van Europese Federalisten een verkiezingsdebat organiseert, dan nodigen ze toch de wat minder enthousiaste partijen uit. Natuurlijk zijn de usual suspects van de niet kritische partijen erbij als het om Europa gaat, maar toch mag 925 ook aanschuiven. Daarom, sportief. Vooralsnog komen Marit Maij (PvdA) en Kathalijne Buitenweg (Groenlinks); CDA, D66 en VVD komen nog met een kamerlid. U ziet het, dat zou anders een euro-optimistisch feestje zonder ook maar een kritische noot zijn geworden. Zet 15 februari in uw agenda, om 19:30 bij de Theaterzaal van de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) op het Oosterdokseiland. En weet u: het is he-le-maal gratis! Aanmelden doet u hier. En oh ja, we hebben nog nieuws over de Moldavische Maffiabankier, Europa's vriend in dat land. Komt na het weekend wel.