Wie wil er op 4 april in debat over de Euro en de EU in het Apollo Hotel?

Zin in een debat over de euro? En dan niet om het aan te horen, maar wel om eraan mee te doen? FOW Group uit Londen organiseert op 4 april een dagvullend event in het Apollo Hotel te Amsterdam, voor zo'n 250 bankiers, brokers, advocaten en consultants. Om elf uur gaan we in debat over het wel of niet moeten verlaten van de euro. De richting waar ondergetekende naar zal hinten hoeven we u niet te vertellen. Maar wie wil er een vlammend betoog houden waarom we die verdraaide eenheidsmunt tegen elke prijs moeten behouden? Let wel, FOW publiceert vooral over derivaten en gegegen het publiek willen we graag dat u er met een financiële bril (en achtergrond) naar kijkt. Beschouwingen over het verleden zijn mooi maar hier dus ongewest. Heeft u er zin in, stuurt u dan een bericht naar 06 34 98 01 42 (bellen mag ook). Het wordt opgenomen.