Kan Nederland België aanvallen, veroveren en verslaan [bommen- en granatentopic 1/2]

Het is maandagmorgen, dus het hoeft niet meteen te moeilijk te zijn allemaal. In een wereld die spannender wordt (kunt u toch niet ontkennen) is het maar de vraag of Nederland in staat is de eigen veiligheid te garanderen. In het Oosten wordt het ongezelliger, Trump wil niet langer de sugardaddy van de NAVO zijn en onderbuik van de EU is zo lek als een mandje. Meerdere keren vroeg u of wij in de cijfers willen duiken van defensie-budgetten, aantallen tanks, opgetelde tonnages van vliegdekschepen en, zodoende, de relatieve kracht van de verschillende machtsblokken die deze aarde rijk is. Krijgt u allemaal. Maar eerst maar eens kijken wat de uitkomst is van een conflict echt dicht bij huis: wat gebeurt er als we 1830 na gaan spelen en de verdraaide Belgen op een onverwacht moment gewoon in de rug aanvallen?