Zeg Jordin van Zwol, als wij je onrechtmatig behandelen, neem dan juridische stappen

Hoe gaat het eigenlijk met InAmsterdamTeHuur, dat woningen aanbiedt die helemaal niet verhuurd mogen worden of zelfs niet eens bestaan? Na het vorige topic klom Jordin van Zwol zowaar in de pen

Van die reactie klopt vrij weinig: zo heeft InAmsterdamTeHuur wel degelijk geld ontvangen voor woningen die niet bestaan, dat heeft Van Zwol ook in een gesprek toegegeven: prima hoor en wederhoor dus, wat ook hartstikke makkelijk is als er bij ons redactieloft om de hoek wordt geborreld.

Het al dan niet gebrekkige hoor en wederhoor (gaat toch prima zo te zien) was de enige inzet van een uitspraak van de raad voor de journalistiek, een linksig instituut waar wij geen waarde aan hechten. Als er echt sprake is van onrechtmatige uitspraken, dan kan Van Zwol naar de rechter stappen, dat is een instituut dat wel gezag heeft. In dat geval nemen we de documentatie uit bovenstaande uitzending mee en dan is het gedaan met Van Zwol. Daarom, nog een keer: InAmsterdamTeHuur is een scam, pure oplichting, omdat een arme woningzoekende nooit zal krijgen waar hij voor betaald heeft. Zeg Jordin, prik jij een datum, regelen wij de bubbels.

Voor de volledigheid: wij willen dit niet, zijn met andere dingen bezig. Maar als iemand meerdere bekenden uit onze omgeving (er zoeken nu eenmaal veel mensen in Amsterdam naar een woning) dan kunnen we dit niet laten liggen. Daarom.