Gewoon even voor zitten, dat groene verkiezingsdebat

Dit zijn de verkiezingen van de emoties, Zwarte Piet, de Paashaas, knettergekke kopvodden en verloren bonnetjes. Over de inhoud hebben we het niet echt, zaken als de energietransitie of de houdbaarheid van ons financiële systeem lijken wel de nucleaire no go-zones bij Fukushima. Daarom, gewoon terugkijken dat Groene Verkiezingsdebat van Naturalis. Geen goedkope relletjes hier, dus als het u daarom te doen is zapt u maar beter meteen weg. 

Waarom zou een libertair blog zich eigenlijk met knuffelonderwerpen als het milieu bezig moeten houden? Omdat die aanname al verkeerd is. De aarde is eindig en voor oneindige exponentiële economische is er dus geen ruimte, het is opschakelen op een doodlopende weg. Daar hoeft u niet links, rechts, roze of vierkant voor te zijn, het is simpele logica. Dat roepen we al jaren. Uw pleidooien voor GroenRechts zijn netjes in onze inbox gearchiveerd, komen we op terug.