Kom 30 maart naar ons Gepeperd Gesprek over de schuldenberg [925 en FTM]

De economie draait weer. Maar betekent dat ook dat het goed gaat? Feit is dat de schulden van burgers en overheden nu groter zijn dan vóór de kredietcrisis. Het kraakt en wringt. In dit gepeperd gesprek in Vondel CS te Amsterdam gaan we onderzoeken hoe we onze economie beter kunnen maken. Wat is het alternatief voor onze door schuld gedreven economie?

De presentatie van het Gepeperd Gesprek is deze avond in handen van FTM-hoofdredacteur Eric Smit en televisiemaker Jort Kelder. En onvermijdelijk gaan we het met Arno Wellens van 925.nl over zijn boek over de euro hebben, Het Euro Evangelie. 'De euro was het startschot van een orgie aan consumptief krediet en zo groef de eenheidsmunt zijn eigen graf'. De gasten zijn onder meer Dirk Bezemer en Maarten Schinkel