Bestel hier Het Euro Evangelie Deel II

Doe het deze maand nog en u krijgt een date met een van de twee makers van het werk naar keuze. Bent u een man, dan kunt u dat recht overdragen op uw vrouwelijke partner. Deel II is flink aangekomen en dat heeft te maken met alles wat er sinds 2014 is gebeurd. De eurocrisis is niet over, we spraken met een prominente centrale bankier, ontdekten de frauduleuze beerputten van Moldavië en Oekraïne en kwamen erachter wat de EU daar eigenlijk aan het doen is, met die associatieverdragen. En nog steeds profiteren vooral mannen die toch al rijk waren van de Europese 'solidariteit', u krijgt een top tien van markante koppen en hun vermogens. Overigens waren ze niet allemaal even blij met het gegraaf. Ook grote landen als Italië en banken als Unicredit zijn verre van gezond, wat u ook wordt verteld. Als klap op de vuurpijl blijkt dat sommige lijsttrekkers van Nederlandse politieke partijen het roerend met ons eens zijn, al roepen ze dat uit zichzelf niet te hard. Een papieren versie kost een tientje. Kunt u dat geld niet missen dat krijgt u gratis de digitale versie, u mag dan een donatie naar keuze doen. Het Euro Evangelie kwam tot stand dankzij jaren research en gesprekken met meer dan honderd tipgevers. Goede journalistiek is niet gratis dus bestellen, doneren en/of downloaden doet u hier. Veel sterkte met lezen, begint u maar vast met het voorwoord van de bretel