Ga mee op Kamerplant Tour en leer fout geld verstoppen als een pro! 20 april, 24 mei en 21 juni [met opstap in 020]

Belasting ontwijken is makkelijker dan u denkt. Met dat principe zelf is eigenlijk niet zoveel mis, want als u eenmaal lekker gaat verdienen is de fiscus wel erg gul voor zichzelf. Alleen zit Nederland vol met bedrijven waar toch een penetrant geurtje aan hangt, dat is het probleem: neem de miljoenen van de Moldavische Maffiabankier, die op de Bloemgracht in Amsterdam liggen. Moeten we dat echt op ons grondgebied willen hebben, met die paar grijpstuivers die we eraan verdienen?

De eerste Kamerplant Tour was een groot succes, dus we gaan donderdag 20 april wéér, nu met opstapplek in Amsterdam. Om 11:15 meldt u zich bij het Amsterdamse WTC, vier uur later wordt u daar weer afgezet, een hoop ervaringen rijker en een paar tientjes armer. Kaartjes boeken doet u hier. We bezoeken de kopstukken uit Het Euro Evangelie en natuurlijk nemen we binnen een kijkje, u kent ons. Tot donderdag en anders tot volgende maand!