Opus Real Estate laat zien hoe je een huis van $ 100 miljoen in Beverly Hills aan de man brengt

Niet dat we op deze site altijd even positief over makelaars zijn geweest ('locatie, locatie en locatie' en andere clichés), maar er zijn er wel degelijk een paar die wat extra aandacht verdienen. Neem deze promo van Opus uit Beverly Hills. 

$ 100 miljoen is niet weinig en die vrouwen zullen er niet bijzitten (al helpt het bezitten van zo'n object natuurlijk wel). Naast een inpandige waterval (why) is er natuurlijk een grote bar in de kern van het huis, de grote open combinatie van een keuken en een woonkamer. 

En er is natuurlijk een mooi uitzicht. Als u het kunt zien tenminste. 

Gezellig voor de enkele koude maand van het jaar: een open haard.

Een nogal ruim bemeten garage is een must, logisch.

Dat geldt ook voor de wijnkelder, waar u verstoppertje kunt spelen met fetish-modellen.

Hadden we al gezegd dat er een bar aanwezig is?

Het zwembad is een zogeheten infinity pool, u kent het principe.

Van datzelfde mooie uitzicht kunt u ook vanuit de slaapkamer genieten. 

Het zal geen goedkoop verkoopfilmpje zijn geweest, maar de bedenker is deze Tim Murmane, oprichter van Opus. Hij heeft volgens de site al 36 jaar ervaring in het vak, wat betekent dat hij toch echt eind vijftig zal zijn maar dat zien we er niet aan af.