Terugkijken: 925 en de Kamperplant Tour bij RTL Z in Zaken (inderdaad een Bloody Mary)

Er is een verklaring voor de combinatie van de bad hairday en Bloody Mary onder de afgeschoren snor van uw favoriete redacteur. Het raden van die reden alleen al is de moeite van het kijken waard. We maakten voor de Kamerplant Tour een item met RTL Z in Zaken, omdat het leuk was om te doen. Embdedden kan niet wegens advertenties, dus u zult moeten klikken en wel hier. Het deel dat RTL Z gebruikte voor de filmpjes ter plaatste is wat karig maar gelukkig is er meer. Woensdag 24 mei gaan we weer, zien we u om 11 uur op het Zuidplein op de Zuidas? Boeken doet u hierrrrr.

Deel 1:

Deel 2:

Deel 3:

Meer uitleg over zakendoen als een Moldaviër leest u hier. Wil u het verhaal kunnen vasthouden in een luie strandstoel, bestel dan hier Het Euro Evangelie. En Bloemgracht 45, daar waren we inderdaad met Jan Roos en Geenstijl.