Moldavisch maffiagebeuren niet blij met Kamerplant Tours-bezoek, zeurt bij politie en Youtube

De derde en voorlaatste Kamerplant Tour was een dik succes, mogen we wel zeggen. Om u een beeld te geven van wat we doen: een rauwe video zonder uitleg maar mét Moldavische middelvinger.

Het kantoor van OTIV Prime bevat de aandelen in Moldavische banken die bij dit heerschap horen. Deze man heeft zich op onduidelijke wijze flink kunnen verrijken ten koste van zijn eigen land, want hij is nu de enige miljardair in zo ongeveer het armste land van ons continent. Zijn kapitaal houdt hij in een buitenlandse bananenrepubliek en wel 'Olanda', dat zijn wij. Omdat we hier te vaak hebben aangebeld, ook met Geenstijl, is het kantoor verhuisd. Tijd dus om ze te verblijden met een bezichtiging van de kamerplant, al liep dat af met een bezoekje van de politie. Zo gaan die dingen. Nu maar hopen dat het filmpje mag blijven staan want de eerste klacht in verband met het schenden van de privacy is er al. Dit kregen we van Youtube: 

''... This is to notify you that we have received a privacy complaint from an individual regarding your content:

-------------------------------------------------------------

https://www.youtube.com/watch?v=NvgrdWJL474

The information reported as violating privacy is at 8_05

-------------------------------------------------------------

We would like to give you an opportunity to remove or edit the private information within the content reported. You have 48 hours to take action on the complaint. If you remove the alleged violation from the site within the 48 hours, the complaint filed will then be closed. If the potential privacy violation remains on the site after 48 hours, the complaint will be reviewed by the YouTube Team and may be removed pursuant to our Privacy Guidelines."