U dacht dat Fokke de Jong van Suitsupply niet om vrouwen gaf? Wrong!

Een beter antwoord op de emotionele hetze van vorige jaren is er niet. 

Er komt een Suitsupply voor de dames, en wel in een van de duurste straten van onze mooie hoofdstad! Komt dat persbericht.  

SUITSUPPLY LANCEERT DAMESCONCEPT SUISTUDIO

EERSTE COLLECTIE VERKRIJGBAAR VIA EIGEN WINKELS EN DEZE WEEK GELANCEERDE WEBSTORE

Amsterdam, 29 mei 2017 – Na een voorbereidingstijd van twee jaar lanceert Suitsupply Suistudio, een zelfstandig merk waarin het damespak centraal staat. Na de opening van een vestiging in Shanghai en een studio in New York heeft Suistudio afgelopen week een webstore een winkel in Amsterdam Zuid geopend.

De collectie is sophisticated met een fashionable karakter. Net als bij Suitsupply staan bij Suistudio een ambachtelijke maakwijze, hoogwaardige stoffen en een uitstekende pasvorm centraal. De brede collectie is opgebouwd rondom het vrouwenpak maar omvat ook shirts, dresses, jumpsuits en eveningwear. Hiermee biedt Suistudio kleding voor zakelijke en minder zakelijke gelegenheden.

Fokke de Jong, oprichter en CEO van Suitsupply, is nauw betrokken bij het nieuwe bedrijf: “We zijn twee jaar geleden gestart met Suistudio met de ambitie om de kwaliteit en de perfecte fit van Suitsupply ook beschikbaar te maken voor dames. Het is fantastisch om te zien hoe we hierin zijn geslaagd. Het team van Suistudio heeft gebruik kunnen maken van de kennis en ervaring van Suitsupply, maar Suistudio is met eigen ontwerpers en nieuwe ateliers een zelfstandig bedrijf binnen onze organisatie.”

Suistudio heeft eerder dit jaar een winkel in Shanghai en een studio in New York geopend. Afgelopen week zijn daar een webstore een vestiging aan de Amsterdamse Van Eeghenstraat aan toegevoegd.

De Jong: “We hebben ons geconcentreerd op de ontwikkeling van een brede en hoogwaardige collectie rondom het perfect zittende vrouwenpak. De reacties zijn zeer positief en we verwachten dat Suistudio snel een eigen plek zal veroveren in deze belangrijke niche. De webstore is daarbij heel belangrijk, daarom heb je elke bestelling die je voor elf uur ’s avonds plaatst de volgende dag in huis.”

Suistudio: Van Eeghenstraat 59, Amsterdam.