Ophef!1!!1 Albert Heijn verziekt Ramadan door Israëlische dadels te verkopen als Zuid-Afrikaanse

Er gaat geen dag voorbij zonder reden om ergens heel erg booswoest over te zijn. Nu ligt Albert Heijn onder vuur, het is een kwestie van tijd voordat hordes bozerikken de eerste vestiging in een smeulende hoop omtoveren. Wat blijkt? Mensen die aan de Ramadan meedoen, kopen graag dadels voor na zonsondergang. Liever hebben ze dan geen Israëlische, want-bedenkt-u-het-zelf-maar. Nu had Albert Heijn een grote partij ingekocht en die wordt snel omgestikkerd tot 'Zuid-Afrikaans'. Het is dus een complot om de boycott tegen Israël teniet te doen en Albert Heijn werkt daar gewoon aan mee.

Wij voorspellen: iedereen gaat door het dak, ook niet gelovigen gaan heftige emoties uiten, de koers van het aandeel Ahold gaat instorten, de CEO moet misschien wel aftreden wegens zoveel insensitiviteit, de regering komt met een verklaring. De Antifa gaat een mars organiseren, Groenlinks boycott de Albert Heijn voorgoed en naakte vrouwen zullen zich voor de deur van de vestiging naast de Dam vastketenen. Iedereen gaat over de rooie wegens dit verschrikkelijke schandaal, op een groep na. Welke?